Foto: Hannah Chebaro

'Aarzel nooit' voert een vierkoppig wezen ten tonele: een groep, een familie, een clan. Dit wezen leeft in vier lichamen, maar denkt met één hoofd. De vier uitgesproken karakters beschermen elkaar, ze pikken alles van elkaar, omdat ze nu eenmaal verwant zijn. Tot er barsten in het geheel komen.

 

Het Banket speelt, in een niet eerder samengebrachte bezetting, een verhaal over de verlammende angst om alleen te staan in een snelle wereld.

Een voorstelling over verwantschap in bange tijden. Wat is het dat mensen verbindt of van elkaar verwijdert? Een reisverhaal. Een geschiedenis van plantrekkers. Een liefdesverhaal.

 

 

Aarzel nooit is een nieuwe tekst van Brechtje Louwaard en Tristan Versteven.

Stefaan Degand speelde als gastacteur al vier seizoenen bij Het Banket. Jan Decleir adviseerde de makers bij de voorgaande projecten. In Aarzel nooit ziet u deze geweldige acteurs samen op de scène met de vaste kern van Het Banket: Tristan Versteven en Brechtje Louwaard.

Ze brengen met stevige verfstreken vier zonderlinge en toch herkenbare personages tot leven. De vier figuren komen zodanig in de knoop, dat het tragische samenvalt met het komische.

 

Brechtje Louwaard en Tristan Versteven

Jan Decleir, Stefaan Degand, Brechtje Louwaard en Tristan Versteven

Thomas Cuyckens

Jean Block, Frank Daniëls ERCOLA

Hannah Chebaro

Tom Liekens

CC Mechelen, Het Gevolg

Tekst:

Spel:

Licht:

Decor:

Kostuum:

Affiche:

Coproductie: